October 1, 2008

inspiration! #2

Att kunna dela med sig av foton är alltid kul, så nu gör jag det ännu en gång.

Elif Karakoc är en 18-årig flicka som håller till i Turkiet, och jag har följt hennes foton sen något år tillbaka och jag får aldrig nog. Hon är utan tvekan en av mina favoriter. Hennes bilder trollbinder mig alltid, och det är ofta jag kommer på mig själv med att ha tappat bort mig helt och hållet i hennes värld. Nedan följer åtta utvalda foton.Länkar:

Hennes Flickr.
Hennes DeviantArt.

4 comments :

 1. sjukt duktig brud

  ReplyDelete
 2. Det var fina bilder!
  Många av dina bilder är minst lika fina, och kanske även finare ibland än hennes. Ville bara säja det, men det visste du säkert redan.

  ReplyDelete
 3. så som du beskrev henne och hennes bilder. så beskriver jag dig och dina bilder. jag kan sitta och titta på dom hur länge som helst, och varenda bild är så unik. jag ser verkligen upp till dig! kram.

  ReplyDelete
 4. mycket, mycket fina bilder i mycket fin blogg.

  ReplyDelete