October 23, 2008

22:54

Filmen heter De älskande vid polcirkeln (Los Amantes del Círculo Polar), och är en spansk film, inte fransk som jag hade fått för mig. Åh, vad glad jag är nu! Susade in på discshop direkt när jag förstod att det verkligen var rätt, och till min fasa får jag se att filmen har utgått hos filmbolaget och inte går att köpa längre. Nåväl, får hoppas på att någon lägger upp den på tradera eller något, jag måste få se detta som jag tyckte var så fantastiskt för fyra-fem år sen!

Leo kommer hit om ett par timmar, så jag borde nog försöka plocka undan lite skräp som ligger och dräller på mitt golv. På lördag har Hotstuff i Älmhult lagerrensning, så vi ska dit en runda och förhoppningsvis utöka vår vinylsamling med något nytt och trevligt. Annars blir det nog en mysig helg framför tvn med popcorn, en hel del zombierullar (sex stycken!) och lite andra filmer.

7 comments :

 1. oh, då får jag ta & kolla in filmen du pratar om. den verkar lite söt.

  ReplyDelete
 2. gör det :) om jag minns det rätt så är det en jättefin film.

  ReplyDelete
 3. Det finns två att köpa på megastore.se, men de kostar hutlöst mycket och båda är dessutom beställningsvaror.

  http://megastore.se/template/next%2CProduct.vm?itemid=1627255

  http://megastore.se/template/next%2CProduct.vm?itemid=705049

  Men Megastore är värdelösa, har du letat på ebay?

  ReplyDelete
 4. Länkarna klipptes av så de fungerar troligtvis inte. Jag kan berätta att de kostar 239kr och 265kr, men om du fortfarande vill in på länkarna så är det bara att söka på Lovers of the arctic circle.

  ReplyDelete
 5. martin: 239 och 265 är ju inte så lockande. jag hittade på ebay för ungefär 170kr, men jag har inte ens så mycket pengar :/ just nu letar jag på alla möjliga ställen som säljer filmer efter något billigare, men det lär jag väl inte hitta.

  ReplyDelete
 6. Jag har gott om pengar, du får gärna låna av mig om det behövs.

  ReplyDelete
 7. åh, nej, det behövs verkligen inte. men tack för erbjudandet :)

  ReplyDelete