October 19, 2008

22:04

Lördagen började med väldigt mycket velande. Vår plan var från början att gå upp runt tio-tiden för att sedan ta tåget till Malmö vid ett. Istället somnade vi om, gick upp vid tolv och tänkte att tretåget skulle fungera minst lika bra. Vi spelade GTA4 i ett par timmar och körde senare och köpte yoghurt då allt i frukostväg var slut hos Leo, och senare bestämde vi oss för att strunta i tretåget också, och istället ta femtåget.

Väl där var det redan mörkt och kallt, ett irriterande duggregn fanns över oss och det blåste så mycket att det var svårt att hålla stadigt i paraplyet. Vi tog en promenad till folkets park för att vara säkra på att vi skulle hitta till Debaser senare, och när vi hade hittat rätt gick vi tillbaka till centrum för att äta. Ett par timmar senare såg vi ett förband som jag inte kommer ihåg vad hette och efter det briljanta Xiu Xiu. Barstolarna vi satt på var sjukt obekväma och det gjorde att det var lite svårt att njuta. På ett sätt är konserter jobbiga, för hur man än gör så kan man aldrig vara bekväm. Står man upp för länge får man ont pga det, sitter man ner för länge blir det samma effekt efter ett tag. Och jag saknade I love the valley-låten. Men de spelade iallafall Pox, Boy soprano och Fabulous muscles, bland annat får jag väl säga.

Efter spelningen mötte vi Tobbe och Mica, följde med dem hem och gick och la oss nästan direkt i ett rum fyllt av kentposters. Jag har nog seriöst aldrig sett så många kentposters på ett och samma ställe, vad jag kan komma ihåg iallafall. För övrigt så hade jag glömt bort charmen med 90 centimeter breda sängar. På ett eller annat sätt måste man praktiskt taget ligga på varandra, och det är alltid fint.

Vi sov till nio, fick skjuts till centralen, köpte apelsinjuice och en fet (trevlig) tidning på pressbyrån och tog tåget vid 09:48. Väl hemma lagade vi pannkakor med rårörda hallon och blåbär till frukost, tittade på ett par avsnitt av Vänner, och sen somnade vi i soffan.

5 comments :

 1. Hade nog hellre suttit i de bekvämare stolarna, visserligen hade man inte sett så mycket, men jag höll på att dö av de där barstolarna.
  Men det var väldigt mysigt att sova i den där sängen :)

  Och pannkakorna var jättegoda :)

  ReplyDelete
 2. Jag skyller på att vi har så gräsliga tapeter under :)

  ReplyDelete
 3. leo: jag hade också föredragit de bekvämare stolarna, men som sagt hade man inte sett något alls då, och då hade man lika gärna kunnat sitta hemma och lyssna på något.
  pannkakorna var nog bäst någonsin! fast det kanske berodde på bären. frukost? :*

  mica: haha, jag vet hur det är. jag hade sjukt fula väggar fulla med fläckar och hål i mitt förra rum som jag döljde med affischer på nästan varje tom yta. i mitt nuvarande rum har jag dock bara vågat sätta upp en DM-affisch bara för att väggarna är så rena och fina för en gångs skull :)

  ReplyDelete
 4. Naw, jag vill också dela en sån lite säng med en pojke igen...Väcker fina minnen.

  ReplyDelete
 5. lw: det är fint. dock lite jobbigt när man väl vill kunna ta upp plats :)

  ReplyDelete