October 8, 2008

18:52

Jag känner mig apatisk och tom på ord. Vilka är ni som läser? Berätta något, om er själva eller bara vad ni känner för. Vad som helst uppskattas.

19 comments :

 1. Tar alternativet 'berätta vad som helst' och säger att jag inspireras av dina bilder. Har funderat på hur du redigerar dem för att få den där stämningen som fångar betraktaren, det är något med färgerna som ger en känsla jag verkligen tycker om. Jag fotar mycket själv men tycker inte att jag får till den "känslan". Men att titta på dina bilder ger mig vilja att försöka lyckas med det själv =)

  ReplyDelete
 2. Jag älskar dina bilder, och har bevakat dig på bilddagboken långt innan jag faktiskt skaffade en egen bilddagbok. Vilket var för.. två-tre år sedan kanske.
  Dina bilder är väldigt fina. Sedan tycker jag om din blogg också, eftersom dina texter tillsammans med dina bilder blir.. ännu bättre! :)

  ReplyDelete
 3. Jaa, jag kan ju dra en "dina bilder är så otroligt superfina så jag blir alldeles målös av att bara titta på dom och blir sjukt inspirerad" (vilket jag blir) men jag känner inte riktigt för det. Depeche Mode ska till arvika och jag lyssnar på min timbuktuvinyl och packar inför en resa till Luleå och utstrålar hat mot min expojkvän.

  Det var nog ungefär "vad som helst". Jag hoppas du är nöjd med kommentaren och jag hoppas vi får se mer smaskiga bilder snart.

  Kräm.

  ReplyDelete
 4. Därför läser jag din blogg: Jag har bevakat din bilddagbok sen våren 07. Du är otroligt inspirerande med alla dina fantastiska bilder. Ljuset, känslan, motiven! Det känns så rent och avskalat.

  Något annat: Jag har fastnat totalt för Thomas di Leva de senaste dagarna och vägrar lyssna på något annat. Vad är frihet?

  ReplyDelete
 5. Trillade in på din blogg, kommer faktiskt inte ihåg när men kommer tillbaka lite då och då. Det kanske låter platt att säga att jag bara gillar dina bilder men jag kan inte riktigt utveckla varför just nu, så jag nöjer mig med att säga att jag gillar dom helt enkelt.

  ReplyDelete
 6. jag läser alltid & det gör jag för att du är en så inspirerande människa. du tar fram kreativiteten hos en själv. dessutom verkar du väldigt charmig & sympatisk. ser alltid fram emot nya inlägg :*

  ReplyDelete
 7. jag känner mig överfull av ord men jag får aldrig ut dem. och nu är jag relativt uttråkad och funderar över när jag får användning av de spanska orden för bilringar, stråtrövare och släktkrönika och jag tror att svaret är aldrig någonsin.

  hm. jag drömmer om ett nytt kameraköp (en liten, färgglad holga) och har en hund bredvid mig som försöker åta påsklämmor. det var nog all oväsentlig information jag hade att dela med mig av (:

  ReplyDelete
 8. Jag läser ett par bloggar du är en av de bloggarna! jag gillar dina bilder och hur du på ett enkelt och rakt sätt skriver om dina tankar.

  Annars är jag en liten Karin som fotar ganska mycket själv, gick ut gymnasiet i somras och funderar på vad fan jag ska göra nu! För just nu går jag hemma och klättrar lite på väggarna.

  Hoppas du mår bra och att många fler än jag skriver så att du kan få läsa lite om dina läsare! Nu ska jag nog sova. God natt!

  ReplyDelete
 9. Du vet vem jag är så jag tror inte att jag behöver någon större presentation.

  Jag kan berätta att min dotter har skrattat på ett väldigt kluckande och älskvärt sätt idag, och det är första gången jag hör det. Vilket å andra sidan kanske tyder på att jag misslyckas i fadersrollen. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna.

  ReplyDelete
 10. Är sällan [aldrig?] den som inleder konversationer eller kläcker ur mig hälsningsfraser före någon annan, men har fått för mig att man bör göra något galet varje dag.
  Så hej.
  Fastnade bland dina konstverk på dA en kväll någon gång och har sedan dess fortsatt att följa. På ett icke-stalker-sätt förstås, eller är det kanske bara jag som tycker att det låter som... Men hur som helst. Det är som att läsa en god bok, allteftersom kapitlena skrivs. Det är bra. Och. Ja. Godkväll.

  ReplyDelete
 11. Hej.
  Jag är en Sandra som bor i Dalarna och är arbetslös. Erhm.. Det var svårare än jag trodde att berätta nåt om sig själv. Men ja, nu har jag kommenterat iaf.
  Och btw: jag älskar dina bilder!

  ReplyDelete
 12. Jag råkade av ren slump hitta din blogg, och insåg vid ett tillfälle att jag faktiskt har en av dina bilder som favorit på dA, där jag inte har så många favoriter alls.

  Och just det, jag faller inte så lätt för bloggar, men denna var självklar att bevaka redan vid första besöket, främst för bilderna. Du fattar grejen. Du är bra osv

  ReplyDelete
 13. Jag tar mig väl friheten att säga vem jag är också då.
  Jag är RoZ, men även en av dina bevakare, både här, DA och på Bilddagboken.
  Jag blir så inspirerad av dina bilder, och det är så mysigt att kunna komma hem och slå mig ner vid datorn med en kopp te och kolla mail och läsa din blogg. För det gör jag faktiskt!

  Jag vet inte vad jag ska skriva om mig själv, det är ganska svårt.
  Jag älskar fotografi/Digitalbild.
  Jag hatar att polaroidfilm är så dyrt (och en hel drös med andra saker, så som krig och för lite plats på hårddisken.)
  Jag älskar djur och har ett helt zoo hemma.
  Jag hatar att vara ensam.
  Och så är jag beroende av te, och köpte te för minst 300:- i sommras.

  Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag är mer en bildmänniska tror jag.
  Men om du är intresserad av att veta mera om mig och vill ha lite tidsfördriv så kan du ju kika in hos mig:

  http://RoZ.bilddagboken.se
  http://Tear0fIce.blogg.se

  ReplyDelete
 14. Alla har redan berömt dina bilder (som ÄR vackra) men jag tycker också mycket om det som du skriver och ditt raka sätt att skriva. Du har många talanger och ett intressant liv, tro mig.

  Jag heter Jenna och bor i Finland. Jag är inte så bra på att fotografera men jag tycker om att teckna. Just nu har jag en kurs där vi tecknar efter levande modell. Det är kul.

  ReplyDelete
 15. Precis som alla andra har nämnt så är dina bilder otroliga, hittade till din blogg från flickr, så det var väl så jag hittade hit. Men jag tror nog mer att det är det du skriver som håller mig kvar här..
  Lite om mig själv då.. jag är student i Uppsala är ganska dålig på att fotografera men rätt bra på matte. Gillar vackra saker som t.ex. höst.

  ReplyDelete
 16. Hej. Jag heter Andrea och jag läser din blogg. Tycker dina bilder är sjukt fina och du ger mig verkligen inspiration! Fortsätt! :D

  ReplyDelete
 17. Jag kollar din blogg och bdb, gillar dina bilder grymt mycket. Fotar en del själv och försöker få till dom, men det går väl sådär. kreativiteten ligger dock på nollsidan nu men dina bilder ger mycket inspiration. Dom är härligt mysiga på något vis.
  /maja.

  ReplyDelete
 18. Kanske lite sent för att kommentera nu, men jag gör det i alla fall. Jag tänker inte ge mig in på en utförlig förklaring på hur mycket jag gillar dina bilder (även om jag verkligen gör det), eftersom allt det där redan har blivit sagt en miljon gånger innan. Tänkte istället berätta att jag beundrar dig för att du vågar skriva som du gör. Naket och utlämnande om hur du känner. Sånt går rakt in i hjärtat. Själv vågar jag aldrig berätta om mina liknande känslor. Har inte det modet som verkar ha. Som avslut: Hoppas att allt känns lite bättre snart, du verkar vara en toppenfin människa!

  ReplyDelete
 19. tack så hemskt mycket för alla kommentarer, det var mycket trevlig läsning. om jag kunde så skulle jag svara er alla, men det skulle ta en väldans tid, men ni ska veta att jag uppskattar det något oerhört.

  <3

  ReplyDelete