October 7, 2008

14:41

Jag är helt som paralyserad när jag är ensam här hemma. Det enda jag gör är att sitta vid datorn, titta på tv och läsa en eller annan bok (just nu en särskild som jag hela tiden känner igen mig i, både på gott och ont), och min enda kontakt med omvärlden är msn eller något sms ibland. Förra veckan hade jag och Cecilia planerat in en fika någon gång under veckan, men jag blev aldrig färdig till att ens ringa till henne. Vad fan är det med mig?

Nu blir det iallafall frukost (jag vaknade för en timme sen) och sen tänkte jag ta med mig kameran ut i det fina vädret.

En uppdaterad version av min Carbonmade-portfolio finns nu uppe om någon är intresserad. popsongs.carbonmade.com

2 comments :

  1. Åh vad jag känner igen mig. Sedan studenten har jag suttit vid datorn eller tv:n eller läst - nästan bara. Visst har jag träffat vänner, men det har på något sätt blivit jättesvårt att ta upp mobilen och skicka ett sms eller ringa någon. Det var aldrig så svårt förut! Och hej förresten, det är Emma (youngandarmed).

    ReplyDelete
  2. åh, hej! jag förstår faktiskt inte heller varför det har blivit så mycket svårare att plocka upp telefonen och ringa någon :/

    ReplyDelete