September 5, 2008

12:12

Det är något speciellt med Hefner. Jag fick Breaking god's heart på posten idag, sitter och lyssnar nu, det knastrar underbart och jag är helt tagen av någon anledning. Kanske ska lägga till att det här är en skiva jag inte hört så många gånger förut. Darrens röst skär igenom mitt huvud, på ett fruktansvärt bra sätt, det är nästan så att jag blir helt gråtfärdig. Hefner måste vara ett av de mest briljanta band som någonsin funnits."Her tears have not truly been dried until her tears have been dried on his tired shirtsleeves, her body has not truly been stripped until her clothes have been ripped by his nailbitten fingers, her beauty has not truly been seen until her beauty's been seen by his tired eyes. And oh, all the loneliest of nights, when he never held her tight, he will never kiss her eyelids"

1 comment :

  1. åh, det var längesen jag lyssnade på hefner nu... underbar musik,

    ReplyDelete