September 5, 2008

01:09

Idag åt jag kycklingnudlar + sallad till frukost/lunch, det var ingen riktig höjdare, men jag blev iallafall mätt. Jag drog på mig en tjock tröja och gick ut, det var riktigt kallt idag, och det märks verkligen att hösten är påväg. Alfons ville kramas med mina ben, men något gick fel och han fastnade med klorna i mina nya overknee-strumpor och orsakade ett litet hål. Jag blev arg och sen ville han inte kela med mig mer. Dessutom började det regna efter ett tag, och jag var tvungen att springa in snabbt för att undvika att bli genomblöt. Sen dess har jag suttit här och haft ont i ryggen (helvetes jävla stol!), lagat mat och redigerat ett par bilder.

Dessutom köpte jag en Patrick Wolf-sjutummare från ebay för runt 70kr, det tycker jag var ett bra köp!
Hålet i mina strumpor blir bara större och större, hur fan gör man för att stoppa det? Funkar det ens att försöka sy igen hålet? Det är ju sjukt frustrerande när saker man nyss köpt går sönder!

8 comments :

 1. Men.. dina fina nya strumpor.. :/

  ReplyDelete
 2. lacka genomskinligt nagellack runt hela hålet! det stelnar och hjälper ;)

  ReplyDelete
 3. Eller hårsprej, det har du det vet jag :P

  ReplyDelete
 4. Nagellack funkar, men akta så du inte har tredagsstubb under som lacket torkar fast i. Det svider lite att ta bort då ;)

  ReplyDelete
 5. caroline > haha, ja, det har jag ju :)

  sanna > det borde göra ont, ska tänka på det!

  ReplyDelete
 6. om jag var lika duktig som dig skulle jag vara lycklig

  ReplyDelete