September 11, 2008

01:38

Det spöregnar idag och av någon anledning luktar det rök här inne. Jag sov till klockan ett, åt pannkakor till frukost/lunch och ett par timmar senare spenderade jag tjugo minuter bland tesorterna på ica. Te är verkligen inte min grej egentligen, men idag kunde jag inte motstå doften från de fullproppade hyllorna.Det landade en fin sjutummare med Patrick Wolf i min brevlåda idag, det är alltid lika trevligt med post. Inget går upp mot en morgon när man vaknar, går ut till brevlådan och ser att den är fullpackad med godsaker. Inte för att idag var en sån dag. Men ändå.Jag är väldigt nöjd med mitt val av te för övrigt, kan se mig själv smuttandes på en liten kopp varje kväll i framtiden. Men om jag ska bli en seriös tedrickare måste jag skaffa nya tekoppar. Det går ju inte för sig att dricka gott te ur gräsliga koppar som dessa.

6 comments :

 1. Nej, de kopparna är verkligen inte fina. Tantiga kaffekoppar >_<
  Det har inte kommit något paket till mig nu i veckan? ^^

  ReplyDelete
 2. är det där orientalisk kanel? jag köpte det för ett tag sedan och smakade det, avskydde det, och nu i dagarna försökte jag ge det en chans till men ikke.. gillade du det?

  ReplyDelete
 3. leo > nej, de är inte så charmiga ^^ det har inte kommit några paket till dig :P

  njosnavelin > japp, det är det. jag har aldrig gillat te med diverse fruktsmaker, så jag tänkte att det är bäst att prova något kryddigare, och jag gillade det :)

  ReplyDelete
 4. För ett par dagar sen fick jag faktiskt äran att pilla på Lycanthropy-LP:n.

  Om den inte redan hade varit bortlovad hade jag nog övervägt att köpa den till dig.

  ReplyDelete
 5. oooh, om du vill ha mugg-inspiration så är det nästan varje kväll tedrickarkväll hemma hos mig på skånegatan. jag har dock börjat se en gul trend bland muggarna nu. måste fixa lite gröna och lila...

  i alla fall. ja, du har rätt. jag skall inte bry mig om statistiken. det är ju en relativt nystartad blogg också som inet kommit på fötter riktigt än. tack för uppmuntrande ord ^_^

  ReplyDelete
 6. åh, Patrick! Just nu lyssnar jag sönder Tristan.

  ReplyDelete