August 28, 2008

22:05

Jag hatar verkligen töntarna som kör förbi här utanför med sina jävla vespor varje jävla kväll vid 21:30-22.

Och jag är trött på att inte ha något jobb = inte ha några pengar. Idag hade jag inte ens några lösa pengar att lägga ut för en söt liten röd plånbok som kostade 39kr. Bah.

Å andra sidan blev jag 450kr rikare för ett par dagar sen då det här bandet licenserade ett av mina foton till sitt kommande albumomslag. Egentligen är det väl ett ganska billigt pris, men det kostar ju en del att trycka x antal skivor, och jag är nöjd med vad de erbjuder. Man måste ju börja någonstans. Hursomhelst så sitter pengarna fast i mitt PayPal-konto, och just nu är jag alldeles för osäker på hur man länkar sitt bank-konto till PayPal så att man kan föra över pengarna. Det hade varit lättare om man hade haft ett bankgiro eller plusgiro. Nåväl, jag får väl shoppa loss på Ebay för pengarna istället.

3 comments :

  1. Jag blir lite nyfiken, varför pluggar du inte foto egentligen? Med din talang borde det ju verkligen inte vara något problem att komma in på all världens fotoskolor, tänker jag...? :)

    ReplyDelete
  2. jag är alldeles för trött på skolan för att jag skulle orka fortsätta plugga. iofs hade det varit en helt annan sak att plugga bara foto antar jag, men jag känner mig inte riktigt redo för att flytta till en helt ny stad med nya människor än. men någon gång i framtiden vill jag hemskt gärna göra det :)

    ReplyDelete
  3. aha, jo jag förstår det. känner igen mig i det där, alltså inte skoltröttheten men att inte riktigt vara redo att flytta till en ny stad osv. hursomhelst, så tycker jag att du är skitbra :)

    ReplyDelete