August 29, 2008

14:30

Det är riktigt soligt och varmt idag! Jag var så himla trött på det ständiga ösregnet. Frustrerande att jag som vanligt inte lyckades ta mig upp tidigare dock. Gick ändå och la mig innan tre igår (för en gångs skull), somnade ganska snabbt men blev väckt av två obehagligt stora nattmalar vars ögon lyste i mörkret (seriöst!) runt halv fyra-tiden. Hur fan hittar de in när man inte har tänt?

Förut hade jag kommit på en massa grejer är skriva om, och nu är allt som bortblåst. Mammas otroliga klagande har fått mig på dåligt humör (just nu flippar hon tillochmed ur för att hon glömt lägga bröd i frysen), så det ska bli skönt att komma bort över helgen.

Idag lyssnar jag på Bowie och beundrar ännu en gul klänning. Borde börja packa snart.


2 comments :

  1. Hej! Även om inlägget är väldigt gammalt så undrar jag om du kommer ihåg var du köpte klänningen? Den är så himla fin!

    ReplyDelete
  2. jag köpte den på tradera! sök på yellow button dress eller något sånt, det kanske finns kvar. kommer ihåg att den även fanns i vitt, grönt och grått :)

    ReplyDelete