August 12, 2008

12:11Tänkte bara slänga upp ett par bilder från igår. Pappas systrar städade farmors hus i söndags, och hittade bland annat gamla bullformar som såg ut att vara från 70-talet. Jag tyckte dock att de var mycket snyggare än hur bullformar ser ut nuförtiden..

Jag tror att jag åt för mycket igår.. För mycket frukost, en hamburgare och en glass i stan, bakad potatis med tillhörande sås när jag kom hem på kvällen, och ovanpå det en halv påse chips och ett par godisbitar medans jag tittade på Dexter. Är inte alls sugen på mat idag..Nu ska jag minsann underhålla mig med Sims 2 (som landade i postlådan idag!) i ett par timmar. Äntligen! Fast det känns som att det är på väg att börja åska. Fan också.

3 comments :

 1. åh, jag såg också dexter igår. han är en gammal favorit. fast jag väntade med mina fattiga riddare till efteråt,

  ReplyDelete
 2. Sims 2 är väldigt bra att underhålla sig med när man vill bli av med några timmar. Dock är det mycket roligare att pyssla med gubbarna och husen, än att spela med dem på riktigt. Ha det trevligt!

  ReplyDelete
 3. jennifer > dexter är nog bland det bästa som visas på tv just nu, jag är dock väldigt glömsk och måste ställa in alarm på mobilen bara för att jag inte ska missa det :)

  ellen > det får jag allt hålla med om. det är mest frustrerande när man måste se till att de äter, tar sig till jobbet, skaffar vänner och allt det där. jag kan sitta i evigheter och bygga/möblera hus.. det är tur att man kan fuska till sig pengar, haha.

  ReplyDelete