September 8, 2010

at night

6 comments :

 1. åh tack tack tack söta du. :) jag vet inte hur man gör utan att bleka dock. jag brukar behöva bleka ungefär två gånger när jag ska gå från svart till annat (för att få bort allt det svarta), men den här gången använde jag bara en blekning och då blev det precis som på bilden. använde den ljusaste jane hellen mood. tror att märket heter så i alla fall, haha. testa den!

  ReplyDelete
 2. Hej, tänkte bara säga att jag såg en av dina bilder på en tumblr sida, och jag frågade om personen hade din tillåtelse osv vilket han inte hade men han sa att han var ledsen för det och lovade att ge dig credit om jag gav han din länk så det gjorde jag :) printade vad vi skrev exakt: http://img204.imageshack.us/img204/8270/6546k.png

  ReplyDelete
 3. concreteheart: åh, vad snällt av dig, tack så mycket! det blir lätt så med tumblrs och liknande bloggar som oftast bara är till för att posta andras foton. till sist har bilderna förlorat sin ursprungliga källa, och det är aldrig kul. tack igen fina du!

  ReplyDelete
 4. det var så lite så! va precis inne på hans tumblr och såg att han har gett dig credit nu :)

  ReplyDelete
 5. Tack så mycket for tips til fotobok - nå har jeg fått laget min første, og du kan se preview via bloggen min om du vil:)

  ReplyDelete
 6. börjar jag ana att jag är något på spåren med mina cure-referenser eller är det bara en slump? ;)

  ReplyDelete