June 12, 2010

7:17 pm


The last few days I have basically just been in bed watching Skins and Curb your enthusiasm. It never stops raining here! Today was slightly better, but still unbelievably cold. Oh, and you can buy that good-looking tote bag with a deer over at tillfabriken ($12!).
I love it.

7 comments :

 1. How beautiful. You cannot know how lovely a scene like this is to someone who lives in a concrete jungle. The only time I see cows anymore is in photographs!

  ReplyDelete
 2. ser riktigt mysigt ut att gå omkring bland korna.
  (sett att det dem börjar spela in säsong 5 av skins nu? och att det kommer komma en skinsfilm? :D)
  /daniel 'hebi'

  ReplyDelete
 3. photodiarist: I'm glad you appreciate it! :)

  daniel: haha, ja, fast om jag ska vara ärlig så är jag lite rädd för dem. jag är lite seg och har faktiskt inte upptäckt skins förrän nu, så jag har inte så stor koll. men ju fler säsonger desto bättre! :)

  ReplyDelete
 4. What a wonderfully serene and reflective photograph!

  The one cow staring you down, does seem somewhat ominous, though!

  ReplyDelete
 5. åh, jag älskar landet. och tack för tipset! :) jag beställde en påse bums. min Rough Trade börjar bli ganska så sliten hihi. x

  ReplyDelete
 6. your tote is really cute !

  ReplyDelete
 7. derek: thank you! and yes, I was a little afraid that they were planning on running me down.. :)

  michela: jag med, fast det är lite tröttsamt att bo på ett sånt ställe hela tiden. men jag är säker på att jag kommer sakna det när jag väl flyttar :)

  ReplyDelete