April 12, 2010

en söndagBefinner mig vid havet med Leo, solen har skinit på oss hela dagen och till kvällsmat slängde vi ihop en varsin räkcocktail och senare räkpasta med körsbärstomater och spenat. Imorgon har jag en lite smått lustig arbetsintervju att gå på. Har svårt att se fram emot det.

I'm at the sea with Leo for a couple of days, and for dinner tonight we made a shrimp cocktail and later shrimp pasta with cherry tomatoes and spinach. Tomorrow I have a strange job interview. I'm not looking forward to it.

17 comments :

 1. I am a vegan, but I have to say your meal looks fantastic! Nice & light. Decadent even.

  Good luck on your interview. May I ask what makes it strange?

  ReplyDelete
 2. what a pretty cocktail. good luck with your job interview!!

  ReplyDelete
 3. Hej!

  Jag tycker att det vore kul att se dig le på några bilder i bloggen, kanske inte riktigt din stil men det vore toppen!

  Jag undrar också hur det kommer sig att du alltid är osminkad på alla kort - vore inte det lite inspirerande att skapa kontraster (och tolka mig inte fel - jag menar inte en röda mattan sminkning) lite mer teater-aktig för att ska lite drama i bilden?

  Varma hälsningar
  Anna

  ReplyDelete
 4. bianca: thank you! the interview is for a job that I was "assigned" for by the employment service. apparently they thought it would suit me well, but I don't see how.

  roadluna: thanks :)

  anna: kan också tycka att jag ofta ser lite väl allvarlig ut på många foton, men samtidigt känns det väldigt fånigt att trycka fram ett påklistrad leende (när det handlar om självporträtt iallafall) bara för att :) och när det kommer till smink så skulle jag inte påstå att jag alltid är osminkad, det är bara inget avancerat. om jag vore mer kunnig inom det området så hade jag gärna experimenterat mer. jag vet bara inte vad jag passar i eller hur jag ens skulle utföra det :)

  ReplyDelete
 5. ovanligt färgstarka fotografier för att vara du, men de var väldans fina:) mysigt att bo vid havet

  ReplyDelete
 6. ah, that food looks so amazing ! :DD

  ReplyDelete
 7. håller inte alls med anna om att du borde le och sminka upp dig inför dina bilder. det som gör dom så fascinerande är ju just att dom känns både intima och spontana - man får intrycket av att du fångar ögonblicken precis som de är.
  fortsätt med det du gör.

  ReplyDelete
 8. Awh, lovely.
  I fancy some of that food!

  Kate x

  ReplyDelete
 9. blomflicka: matbilder måste vara färgstarka, annars finns det risk för att det ser ut som någon grå sörja på en tallrik bara :) tack!

  miau & kate: it was really great, especially the cocktail :)

  siri: håller delvis med dig också, jag vill att det mesta ska vara naturligt och inte framtvingat. men jag kan också förstå att folk tycker att det är konstigt eller rent av stör sig på min "allvarlighet". jag tror inte att jag någonsin kommer sitta och le för mig själv utan anledning när det kommer till självporträtt dock, det är ju isåfall om någon annan fotar mig spontant istället. tack så jättemycket :)

  ReplyDelete
 10. being by the sea is a lovely thing to be when the weather is nice.

  good luck with your interview :)

  ReplyDelete
 11. Det där ser helt underbart gott ut!

  ReplyDelete
 12. Åh, nu blev jag lite besviken, trodde att du var vegetarian.

  ReplyDelete
 13. such clarity! i love the second photo.

  p/s; where can i get your blog skin? i like the fact that it's minimalistic.

  ReplyDelete
 14. your food always looks so good :)

  ReplyDelete
 15. hello again!

  thanks for sharing about your blog template, that was real sweet.

  ReplyDelete
 16. anabiotic: no problem! it's nothing special really, all you have to do is play with the settings and the html until you've achieved what you're looking for :)

  ReplyDelete