March 2, 2010

polaroid nummer etthundrasjuttio


Solen letade sig in genom fönstret imorse, och det känns fint att det äntligen börjar bli ljusare. Jag firade detta med att ladda mellanformataren med en rulle, något jag inte gjort sedan oktober förra året. Imorgon får jag en leverans från DHL, och jag har ingen aning om vad det är. Såvitt jag kan minnas har jag inte beställt något, så min första tanke var att någon skickat ett paket till mig. Spännande, minst sagt.

It feels good that the light is finally starting to come back. I've loaded my medium format camera with film, something I haven't done since october last year. Tomorrow I'm getting a delivery from DHL, and I have no idea what it is since I haven't ordered anything (that I can remember at least). My first thought was that someone sent me a gift, maybe. Exciting, and a little scary.

7 comments :

 1. Spännande med ett paket :)
  Själv har jag laddat min Zenit med Kodak ColorPlus för att se hur den beter sig i kameran, och jag fick paket i dag, en Canon EOS 5D :D

  ReplyDelete
 2. verkligen! åh, jag har också lite kodak-film att ladda min zenit med, blev jag påmind om nu. dock bara iso 200, men det bör nog gå ganska bra nu när det blivit ljusare. lite avis på 5D'n, jag vill också ha råd :)

  ReplyDelete
 3. lovely picture
  I really love your work <3

  ReplyDelete