February 22, 2010

zenit-b, volume eighteen


Alla zenit-volymer hittar ni uppradade här! (You can see all my zenit volumes here!)

17 comments :

 1. Åh, det här är så fint. Jag blir galen.

  ReplyDelete
 2. gillar första bilden så sjukt mycket

  ReplyDelete
 3. for me - you're genius.
  since i've got a blog - adding to links.

  ReplyDelete
 4. Översta bilden mkt vackert komplex! Talar speciellt det mångbottnade språket som kvinnans arm håller om mannens armbåge.

  ReplyDelete
 5. herregud den första bilden!

  ReplyDelete
 6. bildene var rett og slett heilt nydelige!

  ReplyDelete
 7. Som vanligt är det helt underbara bilder, ett nöje för ögonen och tankarna att se dom.
  Jag fick precis tillbaka mina första två rullar Fuji från min Zenit 12XP.
  http://gholen.se/blag/?p=521
  Läs gärna och säg vad du/ni tycker.

  ReplyDelete
 8. din blogg är helt breathtaking. satan vad fina bilder du tar, och vad vacker du är.

  ReplyDelete
 9. jättemycket tack för alla kommentarer!

  nasza: I don't know about genius.. but thank you, and thanks for the link on your blog! :)

  ReplyDelete
 10. galet vilka snygga bilder

  ReplyDelete
 11. Skulle bara säga att jag avgudar dig!

  ReplyDelete
 12. känns som att allt du fångar på bild blir så mjukt och vackert. beundras verkligen av att dina bilder är så fyllda och aldrig tappar sin mening. men jag har en fråga. har tänkt i flera månader nu att jag har nästan en exakt likadan kamera (FED) som på bilden längst ned, och jag skulle gärna vilja fota analogt mer. skulle du kunna ge tips om film som passar till den?

  ReplyDelete
 13. L: åh, tack så väldigt mycket. du kan använda vanlig 135-film i fed:en, med vilket ISO som helst. tänk bara på att du får gissa dig till slutartiderna eller mäta med en digitalkamera (eller en riktig ljusmätare om du har en sån till hands) om du är osäker :)

  ReplyDelete
 14. Måste verkligen skriva att dina bilder är så fina att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Herregud! :)
  Puss på dig!

  ReplyDelete
 15. micaéla: du anar inte vad glad jag blir! tack, jättemycket tack :)

  ReplyDelete