January 27, 2010

i kontrast till snön
Någon mer som saknar sommaren? Var ute i snöstormen tidigare idag då jag hade tid hos optikern, och bilen blev dessutom nästan insnöad på konsums parkering under de femton minuterna som jag var inne i affären. Det här är några mellanformatsrutor från augusti/september.

8 comments :

 1. Jag var i värmen under en månad precis före lucia, har märkt att jag uppskattar vintern mycket mer nu. Så jag kan rekommendera en tripp nästa år, eller varför inte februari. Det är sällan vi får så vackra vintrar, iaf i Stockholm så jag är glad att det är snö, och inte slaskar och är grått som det brukar.

  ReplyDelete
 2. Reminds me of the area in Bergman's Hour Of The Wolf.

  ReplyDelete
 3. men fuck sommaren

  ReplyDelete
 4. härliga gräsbilder! det ser tom gott ut!! är lite nyfiken på en sak... har ni du en sån superscanner som tar negativen, eller dem där lite enklare flatbäddsscanner. ska skaffa en själv och är lite villrådig.

  ReplyDelete
 5. dE: kan hålla med om att man bör uppskatta vinterns skönhet, men det blir lite trist till sist ändå, jag vill kunna gå ut utan att frysa ihjäl trots flera lager kläder :)

  anonym: hah! sommaren må vara jävlig när det är som mest varmt, men vintern är lagom mycket drygare.

  andreas: haha, tack! det är en vanlig flatbädd med belysning i locket, och märket är epson perfection. gillar den hiskeligt mycket! :)

  ReplyDelete
 6. Åh, så fina bilder.
  Ja, våren och sommaren är så välkommen nu!

  ReplyDelete
 7. tack johanna! och ja, det är den minst sagt :)

  ReplyDelete