December 3, 2009

bok till salu på tradera!


Säljer mitt sista ex (för tillfället) av fotoboken på tradera! Utropspriset ligger på 150kr då det är vad tryckningen av boken kostade. Auktionen pågår till söndag nästa vecka (13e december). Vill ni fråga något om boken är det bara att lämna en liten kommentar här under eller maila mig på thehymnforthecigarettes@gmail.com

Klicka här för att komma till auktionen.

Bjud högt fina vänner, jag behöver julklappspengar!

8 comments :

 1. The pictures on your blog are gorgeous. I can't tell if you take them since I can't read your language. Either way, they're beautiful.

  XO

  www.SeekingDirtyHairHalo.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Jag blir helt lycklig när jag kommer in på en sån här blogg och får jordens kreativitetsinjektion. Tack så hemskt mycket för det!

  ReplyDelete
 3. dirty hair halo: most of them are taken by me, if someone else is the photographer I usually write that in english as well :) thank you!

  nathalie: åh, vad glad jag blir, tack så jättemycket!

  ReplyDelete
 4. Jag har en fråga om dina böcker, jag tänkte kanske använda samma företag som du har gjort för att fixa ihop en bok - men är det något man bör tänka på i förväg? Blir bilderna t ex lite mörkare eller ljusare än orginalen? Eller går det ofta mot en speciell färgton?

  ReplyDelete
 5. Hej! Har följt din blogg redan en god stund och ville bara berätta att jag tycker dina foton är alldeles fanstastiska. Brukar få en massa inspiration av dina bilder..

  ReplyDelete
 6. ulicam: bilderna kan nog ha blivit en aning mörkare, men inte direkt någon märkbar skillnad vid ett snabbt ögonkast och definitivt inget som stör :) har inget ex i närheten nu så jag kan inte kolla ordentligt, men jag tror inte att bilderna går åt någon speciell färgton. däremot har jag hört om andra som haft problem med att bilderna blivit gröna. vet inte hur stora skillnaderna är beroende på vilket papper man väljer, men jag tycker att tryck och färger är riktigt bra på premium paper iallafall.

  matias: tack så jättemycket!

  gegenstück: thanks a lot :)

  ReplyDelete
 7. ulicam: åh, glömde en sak, jag kommer ihåg att jag tyckte att omslagsbilderna på båda böckerna jag gjort fått ett grått "lager" ovanpå sig på något sätt, så något att tänka på är kanske att ge bilden du isåfall tänker ha på omslaget lite extra kontrast/ljushet :)

  ReplyDelete