December 9, 2009

20:42


En polaroid tagen av Leo. Synd att min rygg ser så.. bred och biffig (?) ut, haha.

6 comments :

 1. det här kan vara en av mina absoluta favoriter. makalöst vackra kontraster.

  ReplyDelete
 2. Synd? Hur fint som helst ju.

  ReplyDelete
 3. Hej.

  Jag har ramlat in på din blogg titt som tätt och kollat på dina fina foton. Men det är en sak som tänker på varje gång. På fotona ser du så dyster och tyngd ut, hela bildspråket är lite så. Men när man läser texterna så får man en helt annan bild av dig. Hmmm, det skapar griller i mitt huvud. :) Men jag gillar att kolla på dina bilder, de är vackra och så långt ifrån vad jag själv fotar.

  Ha en bra jul!

  Mvh
  Christoffer

  ReplyDelete
 4. älskar stilen på era bilder! så där lite "smutsiga i hörnen". och då menar jag verkligen det på ett positivt sätt! fotona känns "gamla" på ett grymt snyggt och bra sätt!!!!! älskar detta gör jag!

  ReplyDelete
 5. jennifer: jag gillar verkligen kontrasterna också, det blir alltid en speciell känsla i bilder där "ljusheten" bara är en liten del.

  linnéa: det kanske bara är jag som tycker att det ser konstigt ut? :)

  christoffer: haha, som person är jag nog en blandning mellan dyster och.. jag kan faktiskt inte komma på något bra ord, "glad" låter för enkelt. jag skulle nog säga att jag är väldigt ambivalent för det mesta. fint att du gillar bloggen och fotona, det gör mig jätteglad!

  sara: tack så jättemycket! :)

  adam: why?

  ReplyDelete