November 17, 2009

pulling our weight


10 comments :

 1. hej förlåt men jag måste bara fråga hur du kan få så stora bilder på blogspot och inte små länkande bilder? jag hittar inte vad man kan ändra det..

  dina foton är så himla fina :)

  ReplyDelete
 2. älskar soffan och tapeten!

  ReplyDelete
 3. jag får lite magont av allt det här fina

  åh nästan helt ordlös

  ReplyDelete
 4. sarah: jag laddar upp bilderna i den storleken jag vill ha dem (650px breda för min del) på flickr eller tinypic och sen länkar jag in dem i inläggen med < img src="bildlänk"/>, dock utan mellanrummet efter den första <. och inläggen måste vara minst lika breda som bilderna, i mitt fall då 650px eller mer. jag får den här frågan ganska ofta och jag är alltid lika kass på att förklara, men du får prova dig fram :)

  e: jag med!

  maria: åh, tack!

  ReplyDelete
 5. så jävla grym! dig, DIG ska jag verkligen följa. mest inspirerande fotobloggen ja hittat på länge! precis vad jag behövde

  ReplyDelete
 6. älskar dina bilder,är med sedan bdbtiden! det känns nästan lite pinsamt att fråga detta, men har du något bra tips på hur man kan redigera vanliga bilder så att de får samma effekt som de du har i detta inlägg?

  ReplyDelete
 7. pedår: tack så jättemycket!

  anonym: tack :) det beror nog lite på vad du menar, färger kan man alltid trixa till med kurvor i photoshop eller vad man nu använder, och om man vet vad man gör är det nog inga problem att få till tonerna. och vill man ha ett mjukt lager som dämpar kontrasterna en aning (som på de flesta polaroider) funkar det ganska bra att lägga över ett jättetunt vitt lager.

  ReplyDelete
 8. signe & gegenstück: thank you both!

  ReplyDelete