November 25, 2009

på tal om böcker...
...så tänkte jag bara passa på att visa min senaste blurb-kreation, den här gången i landscape-format och med hårt omslag. Jag kallar den "en samling fotografier" bara för att jag inte kunde komma på något bättre och det blir en julklapp till mina föräldrar. Imorgon har jag tre zenit-rullar att hämta ut, så då blir det annat än inlägg om böcker här, hah.

6 comments :

 1. Underbar presentidé! Jag ska ge mina småsyskon inramade foton på dem själva. Varje gång jag är och hälsar på hemma-hemma ropar de förtjust att jag ska fota dem. Sött.

  ReplyDelete
 2. Jag blir seriöst intresserad av att köpa mig en eller ett par av dina böcker, jag gillar din diffusa (?) stil, och dina underbara bilder!

  ReplyDelete
 3. You even take pretty pictures OF pictures - how amazing :)

  ReplyDelete
 4. rebecka: verkligen! hoppas att de blir glada.. :) och sen är det ju en jättebra anledning till att få göra fler böcker också, jag får ärligt talat inte nog, haha. aww!

  gholen: tacktack så himla mycket! bok finns att köpa direkt från blurb om du någon gång skulle vilja :) dock inte boken i det här inlägget.

  heleen: haha, thank you :D

  ReplyDelete
 5. du tar verkligen obeskrivligt vackra bilder. älskar känslan gånger tusen som är i varje bild. och du är bra på att göra böcker också! kanske borde satsa på ngt layoutyrke:) hur får du bilden att täcka två sidor så? det är jättefint, och jag hittar ingen sån effekt på booksmart.

  ReplyDelete
 6. anonym: tack :) och ja, ett layoutyrke kanske vore något för mig, har alltid tyckt att det är kul. tror inte att det är något booksmart kan fixa åt en (jag hittade heller inget när jag gjorde den här), så jag delade bilden på mitten i photoshop och sparade den i två filer istället, och sen placerade jag varje halva på varsin sida. funkar alldeles utmärkt :)

  ReplyDelete