November 3, 2009

12:52


Ny månad, och jag inleder den med en fet förkylning. Som tur är mår jag mycket bättre idag, men igår mådde jag riktigt jävla uselt. Återigen väntade ett par fina paket på mig när jag kom hem igår, och ett av dem innehöll Lina Scheynius andra bok som syns på bilden ovan.

6 comments :

 1. every time i get angry of myself because i do not understand what u are writing. =(

  ReplyDelete
 2. Du är länkad här:

  http://jenniferglantz.blogg.se/2009/november/dagens-tips-annette-pehrsson.html

  Hoppas det är okej och att du tycker om det :)

  ReplyDelete
 3. patrik: verkligen!

  j.yas: oh, no need to feel angry :) I've thought about adding translations at the bottom of each entry, but I don't like the way it looks so for now you can use google translate or something like that, usually works pretty good :)

  jennifer: det är helt okej, tack så himla mycket! :)

  ReplyDelete
 4. måste bara fråga hur lång tid det tog för dig att få hem boken? jag beställde nämligen hem den också för ett tag nu..

  ReplyDelete
 5. linn: ledsen för sent svar, såg inte din kommentar förrän alldeles nyss! det tog nog inte mer än ett par dagar, max 4-5 skulle jag säga, jag var inte hemma under tiden efter att jag beställde så jag vet inte vilken dag den kom. men jag antar att du har hunnit få boken nu :)

  ReplyDelete