October 27, 2009

meow

10 comments :

 1. Jag har själv funderat på det där med masker i fotografier, men aldrig riktigt kommit dit. Svårt att ta masken från sin originella kontext, och ladda den med... ja, sin egen känsla man vill förmedla. Snyggt med oskärpan, och att du håller händerna mot kroppen :)

  ReplyDelete
 2. finaste bilden jag sett på hela dagen. men sen igen, dina bilder är så fina, alltid. som en enda lång kärlekshistoria.

  ReplyDelete
 3. Dear one.

  I sent you a e-mail on your acount. Can you please answer it.

  Thx.

  ReplyDelete
 4. B: jag brukar nog inte tänka så, tycker mest att masker kan göra saker mer intressanta. men ja, det där med att förmedla en egen känsla (och att sätta en personlig prägel på något) är alltid svårt att lyckas med. tack! :)

  michela: tack fina du :)

  tristan: I haven't gotten an email from anyone named tristan, at least I can't find it in my inbox. are you sure you sent it to the right address? anyway, please send it again and I'll answer as soon as I can :)

  ReplyDelete
 5. B igen, jag har en förfrågan; kan du inte göra en bakgrundsbild (800x600 eller 1024x.. nånting) som kan pryda min dator. Nåt glatt, men tänkvärt som får en att le, speciellt de där dagarna man suttit flera timmar vid datorn och skrivit och skriviv och skrivit på sin hemtentamen, eller så. Vore kul :)

  ReplyDelete
 6. B: haha, det skulle jag kunna göra :) inga önskemål på motiv?

  ReplyDelete
 7. hmm, nej. Inga önskemål... eller jo, det ska vara färgglatt, och får gärna innehålla tuggummi. jag ger dig fria tyglar :)

  ReplyDelete
 8. B: då ska jag komma ihåg tuggummi. ge mig lite tid så ska jag nog komma på något :)

  ReplyDelete
 9. Hi!
  I wrote you on "thehymnforthecigarettes@gmail.com".

  By the way, I like when this masks pictures series.

  ReplyDelete
 10. tristan: I just sent you an answer :) thank you!

  ReplyDelete