October 23, 2009

fin post från australienDet är alltid lika roligt att komma hem och öppna post som kommit under tiden man varit borta, och idag var det lite extra spännande för min del. Ett paket från Australien innehöll den här otroligt fina fotoboken från frankie magazine: the photo album - volume one. På sidan 19 hittar man dessutom mig, och hela boken består av 110 fantastiskt fina foton från hela världen.

10 comments :

 1. I didn't understand your text, but, are this your pictures in this book?!?

  - gorgeous pictures.

  ReplyDelete
 2. in the bottom picture the photo to the right is mine, and the whole book contains 110 photographs from different people around the world :)

  ReplyDelete
 3. Gud så roligt!
  Får man fråga hur mycket detta gick på inkl. frakt eftersom jag funderar på köpa denna fina bok.

  ReplyDelete
 4. patrik: ja, verkligen!

  sofia: jag fick mitt exemplar gratis :) jag har ingen aning om vad frakten är, men boken kostar ca 200kr och frakten borde du kunna se om du lägger boken i varukorgen och går ett par steg framåt i kassan (utan att slutföra köpet då) :)

  ReplyDelete
 5. congratulations!
  i really, really want this book.
  xx

  ReplyDelete
 6. sara: tack! det är verkligen jätteroligt att få vara med bland så många duktiga människor :)

  ReplyDelete
 7. GUUUUD vad jag älskade den bilden på dig och LEO.
  otroligt vackert.
  JAG KAN INTE ENS FÖRKLARA hur mycke jag gillade den...
  Jesus.
  ilove// www.wiiiings.blogg.se

  ReplyDelete