September 20, 2009

02:12Såhär på kvällskvisten kom jag på att jag ju faktiskt aldrig länkat låten som den här bloggen är döpt efter, så det var väl på tiden då. Som ni ser har det även blivit en del ändringar i layouten här idag, var så himla trött på hur det såg ut innan. Hursomhelst så tänkte jag bara säga att det fortfarande är samma blogg, ifall ni som tittar in här då och då blir förvirrade och undrar hur ni hamnade här (man vet ju aldrig). För någon timme sen såg jag och L finaste 2 dagar i Paris, och min huvudvärk som jag lidit av hela dagen blir bara värre så jag bäddar nog ner mig i lakanen snart. Har mer mellanformat på lager, men väntar nog med det tills imorgon.

5 comments :

 1. Åh, jag kan inte sluta lyssna på den nu!

  ReplyDelete
 2. Åh, jag kan inte sluta lyssna på den nu!

  ReplyDelete
 3. den är ganska medryckande, skulle jag tillägga också :)

  ReplyDelete
 4. En Riktigt bra låt till en ännu bättre blog!=). Har undrat ett tag nu om de var från hefner eller inte men nu har jag ju fått det bekräftat =), och då kommer följd frågan =) är welcome, ghost från explosion in the sky?=). Älskar när man upptäcker att folk lyssnar på bra musik! =D keep up the good work and music taste ;) =D =)

  ReplyDelete
 5. reidar: welcome, ghosts kommer från explosions in the sky, ja :) tack så mycket!

  ReplyDelete