August 29, 2009

UPS knackade på med en trave böcker igår


Fick hem en drös exemplar av min bok igår, så ni som var intresserade och vill köpa ett ex, skicka ett mail till thehymnforthecigarettes@gmail.com, så tar vi hand om allt där.

Boken har som sagt 80 sidor, innehåller 76 foton och är 17 x 17 cm med mjukt omslag, och kostar 250kr (med frakt inräknat). En liten förhandstitt av de 15 första sidorna finns här.

11 comments :

 1. Jag skulle vilja ha en, men jag har verkligen inte råd just nu :(
  Tror du att du kommer beställa fler ex senare?

  ReplyDelete
 2. den verkar vara helt fantastiskt fint, önskar jag hade råd!

  ReplyDelete
 3. riktigt fin! om jag hade varit mer förmögen hade jag mer än gärna köpt en! =/ =)

  ReplyDelete
 4. Snygga o lite annorlunda bilder!
  Jag har precis börjat fotoblogga o har lagt till dig i min länklista. Om du vill får du gärna länka till mig. Välkommen att kika in!
  Mvh Nina

  ReplyDelete
 5. rebecka: jag kommer med all säkerhet beställa fler någon gång, så det lär inte vara sista chansen :)

  njosnavelin & reidar: tack! om ni känner att ni har råd någon gång i framtiden är det bara att säga till :)

  nina: tack så mycket!

  ReplyDelete
 6. hey! congratulations again for your book! ^^
  i saw an old photo of yours on flickr which was for a school project and i wondered if you studied photography in highschool or in college :-?

  best regards ^^

  ReplyDelete
 7. anca: thank you! yes, I studied photography during my last two years in high school :)

  ReplyDelete
 8. hej! undrar hur lång tid det tog för dig att få hem boken från blurb? ska nämligen fixa lite böcker därifrån med men har en tajt tidsplan.

  mvh ian

  ReplyDelete
 9. ian: första gången jag beställde tog det ungefär en vecka att trycka dem, och sen fick jag böckerna samma dag som jag fick ett mail om att de var skickade. det var dessutom ekonomifrakt som egentligen kan ta upp mot två veckor, så jag vet inte riktigt vad snabbheten berodde på. andra gången valde jag dyrare frakt (med UPS) och då tog det lite längre tid, kommer inte alls ihåg hur lång tid bara.

  ReplyDelete
 10. Looks wonderful. are you happy with the way it came out? I'm currently doing a little book for my best friend about our band's first year so I was just wondering... Oh and is the cover glossy or matte? Thank you :)

  ReplyDelete
 11. clara: I'm very happy with the way it came out, the quality and colours of the print is really good (and I used premium paper, so I don't know how much different the cheaper paper is) and the binding of the book is also really sustainable. the cover is glossy! I've also made a second book that I gave to my parents for christmas and it turned out equally great, so I would definitely recommend blurb! :)

  ReplyDelete