August 24, 2009

jag behöver ett litet smakråd

Jag har varit kass på att uppdatera de senaste dagarna, har inte heller rört någon kamera under dessa dagar (utöver ett litet nattligt äventyr i fredags), så det är väl därför. Nåväl, grejen är att mitt hår är otroligt tråkigt och irriterande för tillfället, så jag har två alternativ framför mig, och jag kan inte bestämma mig. Antingen så klipper jag av det till en kort frisyr som jag oftast alltid gör när jag tycker att det är irriterande, eller så låter jag det växa tills det blir riktigt långt. Jag har inte haft långt år sen jag var ungefär sex år gammal, så jag vet inte direkt om jag passar i det. Synpunkter mottages tacksamt!

Jag finns på facebook nuförtiden (ungefär en evighet efter alla andra), lägg till mig om ni vill!

(Jag har inte haft ett inlägg med bara text på hur länge som helst. Det känns lite fel.)

9 comments :

 1. jag klippte nyss håret till en kort frisyr (vilket var åratal sedan jag hade sist). det är lite läskigt först men spännande.
  jag tror det skulle klä dig!

  ReplyDelete
 2. Jag tror att det är nyttigt att prova nya frisyrer så fort man undrar hur man skulle se ut i dem.
  Det brukar jag göra.
  Du är dock väldigt fin i kort page också.

  ReplyDelete
 3. klicka just till dig på facebook :)

  ReplyDelete
 4. I think you would look lovely in a shorter, blond or more light-coloured haircut.

  ReplyDelete
 5. Kvinnor ska ha långt hår tycker jag!! Låt det gro!

  ReplyDelete
 6. Åh, du skall ha kort. Spara inte ut det!

  ReplyDelete
 7. Jag röstar, som de flesta andra här för kortkort.

  Gillar för övrigt din blogg mycket starkt :)

  ReplyDelete
 8. Sanningen att säga tror jag du skulle bli fasansfullt fin i långt hår med lugg! Vore kanon. Fast jag vet ju inte.

  ReplyDelete
 9. Jädra snygga bilder helt klart. Me like.

  ReplyDelete