July 3, 2009

två polaroider från gårdagens utflykt


9 comments :

 1. Jag vill bara säga hur himla mycket jag tycker om din blogg! Den är så trevlig att sitta och titta i.

  ReplyDelete
 2. beautiful, all your posts are x

  ReplyDelete
 3. Dina bilder är jättefina. Men, en sak jag inte förstår...
  - Hur du får fram dina analoga bilder så snabbt? Hur för du in dem på datorn?

  Kan du förklara? Jag ska inom kort få en analog kamera och en filmrulle, och skulle gärna vilja kunna överföra dem så fort som du kan, till datorn. Äh, kan inte formulera mig bättre än såhär just nu. Dock så tror jag att du förstår... haha.

  ReplyDelete
 4. what cameras are you using? cause all of your pictures are great (love the colours)! all of them. not only the polaroid ones, but the digital ones too :)

  ReplyDelete
 5. annika: tack!

  rebecca: thank you :)

  nicolina: jag har en scanner som underlättar väldigt mycket :) eftersom polaroider kommer ut ur kameran direkt och framkallas framför ögonen på en kan jag scanna dem direkt, bara jag är hemma och datorn är nära till hands. när det gäller annat analogt får man helt enkelt vänta med att scanna tills rullarna är framkallade, och det tar ju oftast en längre stund om man inte kan göra det själv hemma. just nu har jag minst tre rullar på lager med bilder som är tagna för flera månader sen, så det går inte så värst snabbt egentligen :) hursomhelst, om du inte har en egen scanner kanske det finns någon du kan låna någonstans, vänner, skola etc. annars kan du be att få negativen inscannade när du lämnar in dem för framkallning. fast jag har för mig att det är ganska dyrt.

  anca: for digital purposes I use a nikon d70 and a really worn-out canon eos 350d, and for analogue I use these: canon eos 3000n, konica pop, two different holgas (a 120CFN and a 135BC) and two polaroids (sx-70 and a colorpack II) :)

  ReplyDelete
 6. hello! i really amazes with your photos! great work! i love it!

  ReplyDelete
 7. yunda: thanks, I'm glad you like it :)

  ReplyDelete
 8. Jag ääälskar stilen på bilderna i eran/din(?) blogg. Det är en sån lugnande känsla över dom alla. Tack för all inspiration!

  ReplyDelete
 9. cornelia: tack :) (och för att svara på frågetecknet så är det väl bara min blogg, dock med en del av leos inslag.) :)

  ReplyDelete