July 25, 2009

16:11


Det här läser jag idag, och för ett par dagar sen tog jag mig igenom Odjuret med två ryggar av Emily Maguire, som alla borde läsa.

10 comments :

 1. Jag läste ut Sputnik Älskling för inte så länge sedan.
  Den är bra men, måste jag tyvärr erkänna, en av Harukis sämre böcker.

  ReplyDelete
 2. linnéa: jag har hört många säga det också, men det är ju fortfarande murakami och värt att läsa för 39kr :)

  ReplyDelete
 3. jag köpte 'kafka på stranden' för några dagar sedan, tänkte hugga in på den snart. är fortfarande helt murakami-frälst efter 'norwegian wood'.

  ReplyDelete
 4. jennifer: norwegian wood var också den första jag läste, och den hade samma effekt på mig. kafka på stranden är helt fantastisk, så du lär inte bli besviken :)

  ReplyDelete
 5. raquel: I actually didn't like it very much, even though there were some parts of it that I loved, it seemed very short and "unfinished" compared to murakamis other books.

  ReplyDelete
 6. har tänkt gå vidare på någon av hans andra böcker efter norwegian wood, som jag verkligen älskade. du får berätta vad du tycker om sputnik sedan.

  ReplyDelete
 7. daniel: jag tyckte inte att den var så himla bra, som jag sa i kommentaren ovan så kändes den väldigt kort och oavslutad jämfört med murakamis andra böcker. det kändes inte riktigt som att man fick veta vad som hände, och en del av det andra innehållet kändes en aning irrelevant.

  du bör läsa kafka på stranden! alldeles fantastisk. själv har jag precis börjat på fågeln som vrider upp världen.

  ReplyDelete
 8. Norwegian Wood rekommenderas VARMT!

  ReplyDelete
 9. evelinn: verkligen, det är nog min favorit av de murakami-böcker jag läst än så länge.

  ReplyDelete