June 9, 2009

"I'm drunk, and you're beautiful. and tomorrow morning, I'll be sober but you'll still be beautiful"Ikväll sover jag ensam för första gången på väldigt länge, jag slötittar på finaste The Dreamers (därav de två bilderna ovan), lyssnar på Slowdive och har inte ens ork att tömma min överfulla papperskorg. Ett berg av papperstussar väller ut över mitt golv.

(The photos above are from the lovely movie The Dreamers)

11 comments :

 1. that top picture is so so beautiful

  ReplyDelete
 2. en av mina absoluta favoritfilmer.
  & ett stort grattis till leo

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. well.. i got curious to watch the movies just by looking at the pictures, so...

  ReplyDelete
 5. jennifer: samma här, den är så himla fin. leo tackar!

  taru: tack så mycket!

  teresa: it's a great movie :)

  le mak: mine too! :)

  ReplyDelete
 6. filmen är så himla fin

  ReplyDelete
 7. var hittar du alla fantastiska filmer???

  ReplyDelete
 8. lena: hihi, jag vet inte riktigt, men det blir väl så om man tittar på mycket film och fastnar för vissa regissörer, genrer osv :) på sistone har jag hittat många fina filmer i ett litet häfte som kallas "filmklassikerna", som först kom med en film som heter "spring lola" som jag och leo köpte av någon anledning. nu har vi säkert 15-20 av filmerna i häftet (som kommer med varje film).

  haha, det blev rörigt, och det känns som att jag skrev "som" tusen gånger. men ja :)

  ReplyDelete