May 31, 2009

14:42
1. Fåglar ovanför tågstationen i Hässleholm.
2. Träd vid Chiliscenen på Siesta.
3. Påväg hem efter Placebo.

16 comments :

 1. wow, love the last one! its amazing.

  ReplyDelete
 2. Första bilden är jättefin!

  ReplyDelete
 3. sarah: thanks!

  minuit & sofia: tack!

  ReplyDelete
 4. dina bilder lyckas aldrig göra mig besviken.
  älskar dom så oerhört mycket

  ReplyDelete
 5. första bilden, fantastiqe!

  ReplyDelete
 6. Jag såg dig på tågstationen i Hässleholm men jag vågade inte gå fram. Det jag skulle sagt och min vän Julia med mig var att du tar fantastiska bilder. För det gör du. Men jag vågade inte gå fram så nu säger jag det istället.

  ReplyDelete
 7. Riktigt snyggt!

  ReplyDelete
 8. Din blogg är fantastiskt fin tycker jag :)

  ReplyDelete
 9. linde: thank you!

  cicci: ingen fara, jag brukar alltid bli lite smått obekväm när folk kommer fram till mig sådär, vet oftast inte vad jag ska säga, haha :) fast det är samtidigt verkligen jättekul att folk känner igen mig och bryr sig om att hälsa på mig :) tack så hemskt mycket iallafall!

  tack för alla fina kommentarer!

  ReplyDelete
 10. älskar mjukheten i den sista.. och färgmättnaden

  ReplyDelete
 11. dina bilder går inte att klicka på så att de kommer upp i ett ensamt fönster, men det gör mina! har du gjort något speciellt för att det inte ska gå?

  ReplyDelete
 12. smarteyes: thanks :)

  chhampus: tack!

  unni: jag länkar in bilderna med en "img src"-tag. kan inte skriva koden på rätt sätt här eftersom all html inte fungerar i kommentarerna, men såhär: < img src="bilddlänk här"/> , fast ta bort det första mellanrummet mellan < och img :)

  ReplyDelete