May 14, 2009

02:53Ända sen min röda Minolta gick sönder i mars har jag letat efter en ersättare, och idag fick jag ett paket på posten med en liten Konica Pop i fint skick. Den är visserligen inte röd, men jag är glad ändå. Jag och L gav oss ut på en promenad som började i mulet och regnigt väder men som bättrade sig med lite solsken mot slutet.

14 comments :

 1. jag måste bara säga att din blogg är väldigt fin. inte så vanlig och tråkig som bloggar lätt kan bli. ha det bra!

  ReplyDelete
 2. tack så mycket, det var snällt sagt! :)

  ReplyDelete
 3. woho! jag har också en konika pop, en rosa=) tycker jättemkt om den men saknar autofokus. Så jag väntar på en olympus mju 2 som jag hoppas kommer idag!!!

  hoppas allt är fint med dig! kram lillalena

  ReplyDelete
 4. lena: ja, det är lite tråkigt att man inte har någon som helst kontroll över fokusen, inte ens manuell. jag vet å andra sidan inte hur resultatet blir ännu, så jag vet inte riktigt vad jag har för uppfattning än :) saknar min gamla minolta dock.. den var så himla trevlig.

  allt är bra med mig, hoppas allt är bra med dig också :) kram!

  ReplyDelete
 5. Jag har också en svart Konica Pop. Har faktiskt inte testat den, sedan jag fotade med den som liten.

  ReplyDelete
 6. fredrik: jag är spänd på att se resultatet av min första rulle. fast jag vet inte om man borde förvänta sig så värst mycket med tanke på att man inte kan kontrollera någonting alls, och det är lite synd :/

  ReplyDelete
 7. hallåa :) jag ska göra en fördjupning i skolan i estetisk verksamhet, och då tänkte jag jobba ihop ett arbete med hjälp av mina analoga bilder jag har hemma. i arbetet ska man också skriva om någon "konstnär" man fått inspiration ifrån, så jag tänkte bara höra om du kunde berätta något litet om dig själv i ett inlägg? typ vad du gått för kurser och utbildningar och så, vilka kameror du äger och vilka slags kameror du föredrar att fota med, osv. lite så'nt smått och gott?
  förstår om du inte har tid eller ork till det, men vore tacksam om det dök upp ett litet inlägg :) eller kanske ett mail, vad vet jag. tjing!

  ReplyDelete
 8. fousz: jag skickar gärna ett mail, ge mig din adress så ska jag knåpa ihop något :)

  ReplyDelete
 9. skriver ihop något inom ett par dagar då, säg bara till om det är bråttom :)

  ReplyDelete
 10. ska helst ha det inlämnat imorgon så om du har tid och kan så gärna så fort som möjligt :) förstår om du inte hinner dock

  ReplyDelete
 11. ledsen att jag inte hann skicka iväg något igår, klockan blev så himla mycket till sist. men jag hoppas att det löste sig ändå, och tack för att du frågade mig :)

  ReplyDelete
 12. det är lugnt, jag tror det jag hade räckte ändå :) lugnt! du får gärna ta bort kommentarerna med min url/mail här dock :O haha, jag är så paranoid?

  ReplyDelete
 13. vad bra :) haha, jag är oftast också sådär paranoid. kommentaren med din mailadress är borttagen nu, vill du att jag ska ta bort den med adressen till din blogg också?

  ReplyDelete
 14. då är jag inte ensam om det iaf.. :) men ja, det får du gärna göra åt mig haha

  ReplyDelete