April 1, 2009

17:52Polaroid SX-70.

8 comments :

 1. ååh vad fina! älskar färgerna! jag har en polaroid som kräver sx-70, var köper du din film? jag letar och letar men kan inte hitta! vore så glad för svar.

  ReplyDelete
 2. michela: tack :) jag använder 600-film i min sx-70, det funkar jättebra! är lätt att hitta på ebay också :)

  ReplyDelete
 3. åh! tack! då ska jag prova det i min. jag försökte stoppa in en hel laddning, alltså ett paket men då kanske du laddar de löst? eller. för det sa liksom stopp, facket var för litet. :/ men tack för svaret, åååh vad jag ska ebaya hem massa polaroix när jag får lön! ^^ dina bilder är heelt ljuvliga. :)

  ReplyDelete
 4. jag kör i en hel kassett, men man får trixa lite för att den ska åka in helt och hållet. på undersidan av kassetten finns små upphöjningar som gör att den fastnar när man för in den, men det enda du behöver göra är att använda en gammal polaroidbild (eller något annat lite tjockare papper i samma bredd som kassetten), och så för du först in pappret halvvägs och sedan kassetten ovanpå, och när du tryckt in kassetten helt drar du ut pappret och stänger luckan :)

  det låter kanske lite rörigt, men du kan gå in här och titta:

  http://www.foundphotography.com/PhotoThoughts/archives/2006/06/polaroid_sx70_modification_for.html

  gå till tredje steget och så finns det bilder som visar hur man gör :)

  ReplyDelete
 5. Wuww, tack så mycket! Det ska jag absolut prova. Vad glad jag blev nu. :)) Glad påsk! Kram till dig.

  ReplyDelete
 6. inga problem, hoppas det löser sig :) glad påsk!

  ReplyDelete
 7. Nu känns det som att jag skriver samma sak hela tiden. Men det är ju så bra!

  ReplyDelete