March 27, 2009

18:08

Jag tror att jag har funnit en ny favoritregissör. Krzysztof Kieslowski. Igårkväll såg L och jag En liten film om kärlek, och för ett par dagar sen Veronikas dubbelliv. Båda två är helt klart sevärda, men speciellt den sistnämnda. Filmen påminner mycket om Amelie från Montmartre, och om jag ska vara ärlig så är den, enligt min mening, bättre. Som vanligt hittar jag inga bra stillbilder från filmen, så jag nöjer mig med att visa tre pixliga här nedan.8 comments :

 1. bra tips. måste kolla in hans filmer

  ReplyDelete
 2. Jag har sett Amelie. och jag skulle gäärna se denna. Men hittar den ingen stands... tips?

  ReplyDelete
 3. christian: it's a beautiful movie :)

  ReplyDelete
 4. i adore your blog,
  wish i could find out how to follow it, so i'd stay updated

  ReplyDelete
 5. stine: thank you so much!
  you can always use bloglovin.com, it's an easy way to follow blogs :)

  ReplyDelete