February 4, 2009

kissing the lipless7 comments :

 1. En av mina absoluta favoritlåtar. Iaf av The Shins.

  ReplyDelete
 2. Du tar så sjukt fina bilder! Vad har du för kamera, analog eller digital? Du är väldigt duktig iaf! :)

  ReplyDelete
 3. cinna: ja, det är en fantastiskt bra låt.

  cheapo: tack så mycket! dessa är digitala och tagna med en canon eos 350d, förutom den andra bilden som togs med en nikon d70. utöver det har jag ett par analoga kameror också, en canon eos 3000n, en 135-holga, två polaroider och ett par andra små skräp/leksaks-kameror samt en holga 120cfn som är min pojkväns men som jag använder då min egen precis gick sönder :)

  ReplyDelete
 4. du tar så sjuukt fina bilder. fantastiskt. har varit min favortiblogg ett tag nu, men jag har aldrig kommenterat. är väl lika bra att berätta när man är fylld av sådana här komplemangiga känslor. du är fantastisk!

  ReplyDelete
 5. fanny: jag är likadan när det gäller favoritbloggar, jag tar nästan aldrig mig tid att kommentera och ge komplimanger även om jag väldigt gärna skulle vilja. man borde nog göra det oftare dock :) hursomhelst, tack så mycket!

  ReplyDelete