January 17, 2009

HOLGA 135BC

9 bilder från första rullen, ganska underexponerande och därav väldigt brusiga. Vissa är tagna av mig och vissa är tagna av Leo.

14 comments :

 1. Jag älskar dina bilder.

  ReplyDelete
 2. åh ! jättesnyggt ! jag vill också kunna göra så att bilderna är stora ! så fint (:

  ReplyDelete
 3. jättefina, verkligen!

  ReplyDelete
 4. Åh, holga, jag ska köpa mig en om ett tag hade jag tänkt!

  ReplyDelete
 5. jag tycker i det här fallet att underexponeringen och därav bruset/kornet, bara är positivt. det ska vara brusigt!

  ReplyDelete
 6. Underbara! Och tack för tipset om filmen. ;D

  ReplyDelete
 7. Helt underbara bilder!

  ReplyDelete
 8. Hej, jag är kär i din blogg.

  ReplyDelete
 9. underbart fint, bruden

  ReplyDelete
 10. mathias: jag är också förtjust i brus för det mesta. men när det gäller den här rullen (utöver de här bilderna som jag tycker att bruset gör sig bra på) så blev det på tok för mycket. tack! :)

  och så vill jag bara passa på att säga tack till alla er som lämnar fina kommentarer då och då, det gör mig verkligen jätteglad!

  ReplyDelete
 11. Hej! älskar dina bilder! har precis köpt en Holga 135BC och undrar vilken film du skulle rekommendera?:) gärna tips på både svartvit och färg!

  ReplyDelete
 12. Edina: fuji superia och kodak portra (gärna vivid colour) har alltid gett mig bra resultat när det gäller färg. jag har inte fotat i svartvitt med min holga än, men annars har jag bra erfarenheter av ilford hp5 plus, så det är ju något du skulle kunna testa :) egentligen spelar det inte så stor roll vad för film man använder, sålänge man fotar under bra ljusförhållanden duger nog det mesta.

  ReplyDelete
 13. De här bilderna är helt underbara... Den svartvita på huset, allt bruset, kontrasterna, åh. Analogt är så otroligt charmigt, och du är hemskt duktig.

  ReplyDelete