January 11, 2009

22:29



Vi tog en promenad efter "frukosten", det var två minusgrader och vi frös.

4 comments :

 1. plusgrader här idag, men det var ändå inte nådigt vid sju imorse.

  ReplyDelete
 2. Då Blogg.se på senaste tiden har blivit segare är kola har jag bestämt mig för att äntligen ta steget till en helt egen hemsida. Vad jag behöver hjälp mig från dig är att bestämma ett färgtema. Jag har lagt upp förslag i mitt senaste inlägg som jag vill att du röstar på. Så, hjälp en stackare att fly från denna hemska blogg-domän!

  ReplyDelete
 3. Hej! Du, vad har du för film till din holga och vart köper du den? Och hur framkallar du filmen? :)

  ReplyDelete
 4. jennifer: jag längtar verkligen efter plusgrader så att man slipper frysa näsan av sig bara man sticker ut huvudet genom dörren.

  felicia: till en holga 120 behövs det 120-film och till en holga 135 behövs det vanlig 135-film.

  jag köper mest film på tradera, det blir billigare så, annars finns det ett ganska stort urval både på www.scandinavianphoto.com och www.cyberphoto.se

  när jag ska framkalla filmen lämnar jag bara in den till en fotoaffär som gör det på plats. tyvärr finns det inte så många som gör det billigt längre, de måste oftast skicka iväg filmen, vilket gör att det kostar extra. men om du frågar runt lite i olika affärer kan du säkert hitta någon med vettiga priser :)

  ReplyDelete