December 23, 2008

23:21


Jag tar tillbaka lite av det där jag sa för ett tag sen om att jag hoppades på att vi skulle slippa snön här nere i år. Ge mig snö! Vädret igår och idag var klart och soligt, lite snö på det hade varit fantastiskt. Och jag längtar efter snötäckta trädtoppar och att höra knakandet under fötterna, bara det inte förvandlas till slask, då kan det lika gärna låta bli.

Jag ångrar att jag sov till halv tre idag. Det positiva är dock att det inte är så värst lång tid kvar tills imorgon, och sen är det över. Imorgon när det värsta julfirandet är över slänger jag ihop en liten sammanfattning av 2008 i form av foton, för på torsdag flyr jag och Leo till Mellby för att ha vår alldeles egna lilla julafton, med en alldeles egen liten julgran. Det kommer bli fint. Och så stannar vi där tills ett par dagar efter nyår.

Med det sagt lär det förmodligen inte bli så mycket aktivitet här under den kommande veckan (eller veckorna), men jag ska försöka ha kameran framme så mycket som möjligt för en gångs skull, och uppdatera så ofta jag kan. Men vi får se hur det går med det.

God jul på er och allt sånt!

3 comments :