December 20, 2008

12:56

Huset är tomt och jag tar mig tid att slå in julklappar. Proceduren är inte så rolig som man kan tro, speciellt inte när sakerna som ska slås in är gigantiska och otroligt otympliga. Jag kan inte ens beskriva hur stor min frustration har varit under de senaste två timmarna - jag har skrikit, sparkat, slagit och varit nära tårar ett par gånger. Den värsta julklappen är iallafall inslagen nu, men resultatet blev inte helt okej, speciellt inte med tanke på att en av mina katter tyckte att det var en bra idé att hoppa rakt upp i allt. Mitt i inslagandet av resterande julklappar tog tejpen slut, och jag kan inte för mitt liv hitta mer någonstans i huset. Det är i såna här lägen jag önskar att jag hade orkat fixa körkortet.

Nu ska jag försöka dämpa ångesten lite och pyssla med en present till världens finaste.

7 comments :

 1. det löser sig alltid:), varför tar du inte körkort? kan ju ge dig många möjligheter för fotandet besöka spännande platser att ta kort på :)

  ReplyDelete
 2. jag vill inte slå in julklappar i år. jag vill inte ha jul. usel högtid

  ReplyDelete
 3. anna: jag blir aldrig färdig till att ens börja övningsköra, fast det är nog mest mammas fel, jag vill väldigt gärna i övrigt. om jag bara kan komma igång med det så ska det nog gå som smort :) och det har du väldigt rätt i, fast leo har ju körkort och tar mig vart jag vill. nästan iallafall :)

  jennifer: jag håller med dig. ser verkligen inte fram emot julafton, inte med familjen iallafall.

  ReplyDelete
 4. ah okej :) jobbar du nu eller så eller vad gör du? nyfiken*

  ReplyDelete
 5. anna: jag gör ingenting för tillfället. det är inte lätt att hitta jobb nuförtiden, men om någon månad öppnas det en stor ny affär i halmstad som jag hoppas få jobb hos, det är ju bättre än ingenting alls iallafall :)

  ReplyDelete
 6. oh najs :D jo samma här men jobbar för tillfället som kassöreska på ica:). vad har du för planer framåt då?

  ReplyDelete
 7. anna: okej :) jag vet inte riktigt vad jag har för planer. men för tillfället är mina mål att skaffa ett hyfsat jobb, tjäna ihop lite pengar och skaffa en lägenhet. sen skulle jag gärna vilja plugga vidare inom foto, men det lär nog dröja ett tag innan jag tar itu med det, känner mig inte redo för att flytta långt bort än :)

  ReplyDelete