December 6, 2008

02:32

Var (som sagt) och hämtade ut fyra rullar tagna med holgan idag, tyckte faktiskt att resultatet blev över förväntan. Dock hann jag inte scanna så många av mina egna bilder, förutom den översta av dessa två. Den nedersta är tagen av Leo. Fler av hans bilder (som vi hann scanna) kan ses här: www.flickr.com/photos/tage


7 comments :

 1. husen på bilden längst ner älskar jag, brukar alltid tänka att jag ska fotografera dem när jag åker förbi med bussen men det blir aldrig så.

  ReplyDelete
 2. jag älskar allt med din blogg. blir nästan galen. vilken stad är det?

  ReplyDelete
 3. Njosnavelin: jag har alltid tyckt om de där husen också, och jag tänker alltid likadant när jag åker förbi dem, men oftast är det alltid lyktstolpar och andra bilar ivägen.

  Isabelle/Billie: tack så mycket, vad glad jag blir :) dessa bilder är tagna i halmstad.

  ReplyDelete
 4. Yo i lingonskogen.
  Fin blogg.
  Jag blir inspirerad.
  Det är inte ofta det.
  Bloggar är oftast fula.
  Men din är rätt fin.

  ReplyDelete
 5. Ulicam: tackar! jag får nog säga att jag håller med om att bloggar oftast är fula, men det finns ett par guldkorn här och var, bara man letar :)

  ReplyDelete
 6. Hur får du dina bilder så att de ser 'antika' ut? Typ som i en gammal filmrulle.. Du är jätteduktig hursomhelst, och bilden med benen och en blomma är bara så sjukt vacker!

  ReplyDelete
 7. Sara: bilderna i detta inlägget är analoga, så om du syftar på dem så kan det kanske vara därför :) annars brukar jag inte göra på något särskilt sätt när jag redigerar, jag fixar mest kontraster och ibland lägger jag på någon övertoningskarta. tack!

  ReplyDelete