November 13, 2008

20:31

Jag började dagen med en dyr frukost i Halmstad bestående av en stor baguette och äppeljuice. Det smakade iallafall bra, för en gångs skull. Frukostutbudet här hemma ligger alltid på bottnen numera. Senare skulle jag och mamma ta en tur till myrorna och lämna ett par påsar med gamla kläder som inte längre får plats i vårt hus någonstans. Det var ont om parkeringsplatser och mamma, som är otroligt förvirrad när det gäller att köra på gator hon inte riktigt känner till, kryper fram i 20km/h med en lång rad bilar bakom sig samtidigt som hon tittar panikslaget efter någonstans att ta vägen. Till slut hittade vi en ledig parkeringsplats och dök in snabbt, lämnade påsarna på myrorna och begav oss hemåt igen.Nu ska jag vara nördig och spela tv-spel i ett par timmar innan Leo kommer och hämtar mig.

1 comment :

  1. den första gillar jag. det är något speciellt med träd i dimma, kusligt härligt på något vis. fågeln var dessutom pricken på i'et.

    ReplyDelete