November 26, 2008

19:20

Något som gör mig otroligt förbannad är folk som råkar köra på ett djur (exempelvis någons katt) och sen inte ens bryr sig om att stanna. Fan. Den här jävla dagen är helt åt helvete.

8 comments :

 1. Jag förstår mig inte heller på folk som inte har tillräckligt med vett i skallen för att stanna när det gäller något sådant.

  Är det någon av dina katter du syftar på? :/

  ReplyDelete
 2. Ja, min Kajsa blev påkörd tidigare ikväll :/

  ReplyDelete
 3. åh.. nej! nu blir jag helt sentimentl och tårögd! jag skulle bli förstörd om någon av mina kissar dog.

  ReplyDelete
 4. C: det är verkligen hemskt :/ sorgligt nog börjar jag bli van, har haft så många katter som blivit påkörda under mina tjugo år. jag känner mig helt tom.

  ReplyDelete
 5. Vi hade en katt som blev påkörd en gång. Grannen sa att han såg dem med bilen gå ut med något i skogen.

  Vi kollade. och hittade en bilmatta mitt inne i skogen de lagt katten på :(
  En annan katt hittade vi 200 meter från huset efter hon vart borta i tre dagar.

  Ändå bor vi ute på landet bland inte så många hus. Så man hade ju kunnat fråga :/

  ReplyDelete
 6. johanna: snällt att de iallafall flyttade katten från vägen, vissa bryr sig inte ens om att göra det, utan bara kör vidare. å andra sidan så tycker jag inte att det är tillräckligt, om någon kör på en katt i närheten av några hus är det minsta de kan göra att stanna och fråga vems katten är, som du säger.

  jag tror inte ens att jag kan räkna hur många av våra katter som blivit påkörda på två händer, och vid mindre än hälften av tillfällena har bilisten stannat. det är verkligen jättetråkigt. om jag hade råkat köra på någons husdjur hade jag blivit ledsen och velat berätta det för ägaren själv, även fast det troligtvis hade varit riktigt jobbigt.

  ReplyDelete
 7. håller verkligen med dej! Blir så förbannad att endel inte bryr sej. Tanken slår dom inte att djuret kanske tillhör någon, eller att det ligger och lider.

  ReplyDelete
 8. men usch, sådant är fruktansvärt. jag har också varit med om det många gånger och det känns alltid bättre när någon tar sig tid att berätta vad som hänt och inte bara sticker som att det inte betydde någonting.

  ReplyDelete