November 10, 2008

15:13

Leo och jag spenderade helgen i Mellby, och alla kameror har legat nerpackade i sina väskor i stort sett hela tiden, förutom vid ett tillfälle en morgon.Vi har sett nio filmer under helgens gång. Några riktigt bra, några okej och en riktig skitfilm som inte ens är värd de 31kr vi köpte den för. Se inte Day of the dead - The beginning (eller Day of the dead 2: Contagium eller vad fan dess rätta titel nu är), det är inte värt det, den är inte ens så dålig att den blir komisk, utan istället bara helt fruktansvärt, smärtsamt dålig.

Nu har jag 142 nya blogginlägg att läsa igenom.

6 comments :

 1. Betalade vi bara 31kr för den? Det var ju inte så farligt egentligen, men ja, den var verkligen inte bra, och jag som kände för att titta på en riktig zombiefilm!
  Men de andra filmerna var bra, kommer inte ihåg vilka de andra var, inte alla iallafall, men jag har för mig att det inte var någon annan dålig iallafall ^^
  Såg vi inte tio filmer förresten? Eller var det bara nio?

  ReplyDelete
 2. 31kr utan frakt visserligen, det tänkte jag inte på. usch, vilken jävla smörja. det var mest pinsamt. och jo, det var nog tio förresten, räknade i hyllan nu igen och jag glömde bort en av dem när jag skrev inlägget förut :)

  ReplyDelete
 3. Vilka var alla dessa filmer?

  Jag har nästan aldrig tid att sätta mig ner brevid någon och titta på några bra rullar längre, det är sorgligt.

  ReplyDelete
 4. martin: braindead, elefantmannen, eternal sunshine of the spotless mind, candy, confessions of a dangerous mind, it, broken flowers, förälskad/förvirrad, ninth gate och den värdelösa day of the dead-filmen.

  vad tråkigt, har du inte tid att titta på film med lina och bianca ens?

  ReplyDelete
 5. Åh, Braindead, det var längesen jag såg den. Är den lika underhållande som förr?

  Nej oftast inte, antingen jobbar jag eller så sover båda två när jag väl är hemma. Bianca blir dessutom inte glad om man råkar väcka henne.

  ReplyDelete
 6. braindead är alltid underhållande :)

  vad synd. men du får titta på film med vänner när du är hemma i varberg istället?

  ReplyDelete