November 11, 2008

12:28


För en gångs skull tog jag mig upp ur sängen klockan elva idag.

10 comments :

 1. själv vaknade jag halv fem, uh. hatar att vända på dygnet. bilden är väldigt vacker, förresten!

  ReplyDelete
 2. oj, det var ännu längre än vad jag brukar sova, och jag tycker att jag slänger bort mina dagar fullständigt. jag hoppas att du kompenserar genom att stanna uppe riktigt länge om nätterna :) tack!

  ReplyDelete
 3. Fint, som alltid! Och hur gör du för att få bilderna så stora, undrar jag?

  ReplyDelete
 4. jag undrar samma sak som milena. vore jättesnällt om du kunde berätta :) för övrigt så gillar jag din blogg. mycket.

  ReplyDelete
 5. milena och cocorosy: först får jag väl säga att jag har breddat blogginläggen till 600 pixlar. jag laddar upp bilderna i samma storlek, antingen på tinypic.com eller flickr.com. sen skriver jag bara i bildadressen i en < img src >-kod i ett inlägg eller laddar upp dem med bloggers "lägg till en bild från webben"-funktion :)

  ReplyDelete
 6. Mycket fint ljus. Din hud ser otrolig ut.

  ReplyDelete
 7. tack martin. jag tycker dock att huden i ansiktet ser gropig och konstig ut på sina ställen.

  ReplyDelete
 8. Svar: Ja precis! Och jag blir så rädd vad dom tänker om mig, om man sitter och petar i maten för att man kanske har svårt att andas eller att det bara inte går för att man känner sån stress. Jag brukar gå till toaletten och andas ett tag, men släkten måste ju tro att man har bulimi eller något då om man ska springa på toaletten hela tiden men när det egentligen bara är att man ska lugna ner sig och andas ett tag. =/ Man får börja säga som det är, att man är stressad, kanske komma med en vit lögn om inte annat. Skönt att veta att man inte är ensam:) Eller jag vet ju att det finns många i samhället som har det och att det faktis blir vanligare och vanligare, men att folk som man pratar med har det, att det inte är sånna som jobbar på kontor och är helt utbrända som bara får det.
  Ta hand om dig<3

  ReplyDelete