November 5, 2008

03:43


10 comments :

 1. underbart fint. önskar man kunde klicka till sig bilderna större bara

  ReplyDelete
 2. tack! jag lägger nog upp större på flickr senare :) det blir så pixligt här om man lägger upp bilder som är bredare än layouten.

  ReplyDelete
 3. hihi, ja, men jag har inte agneta så mycket, brukar iofs mest prata med henne ifall jag vill ha hjälp med något. hennes man kommer från gotland och jag är kompis med hennes son, tycker jag är skoj (mycket gemensamt har vi, jag kanske borde bli kompis med henne? haha). ja, jag saknar alltid mörkrummet något otroligt efter lov och sånt. undrar vad tusan jag skall göra när jag slutar trean om bara lite mer än ett halvår!?

  ReplyDelete
 4. Måste bara säga att den första bilden är helt underbar. Älskar den!
  Den andra är också jättefin, men det är något med den första. Eller nej, bilderna tillsammans också..
  bra :)

  ReplyDelete
 5. jag hoppas jag blir en fågel i mitt nästa liv. fina foton, som alltid.

  ReplyDelete
 6. evelina: det hoppas jag att jag också blir. tack!

  ReplyDelete
 7. Måste ha missat att kommentera det här sist jag var här. Hursomhelst, det är verkligen iögonfallande vackert.

  ReplyDelete