November 19, 2008

02:00

"Så du fyller år på torsdag alltså?"
"Ja"
"Några krav?"
"En massa pengar!"

Så löd ett telefonsamtal mellan mig och min bror tidigare ikväll. Egentligen vill jag önska mig en massa fina saker (ett exemplar av Lina Scheynius bok hade verkligen inte suttit fel till exempel), men jag orkar inte förklara för diverse människor hur de ska göra för att få tag på alla krångliga saker jag vill ha.

För övrigt så är Leo bra på att upptäcka ny musik. För någon timme sedan introducerade han Cyann & Ben, och det här är helt utomordentligt bra. Lyssna på Words här.


Ps. Jag säljer en söt klänning på tradera. Klicka här för att komma till auktionen.

11 comments :

 1. Jag vill köpa den boken till dig, men.. jag kan ju inte direkt göra det utan du märker det, eftersom jag måste låna ditt kort för att betala den ^^

  ReplyDelete
 2. ja, det är ju synd, hihi. du borde skaffa ett nytt kreditkort!

  ReplyDelete
 3. thank you so much!
  you have beautiful pictures :)

  ReplyDelete
 4. hur lång är du och vad väger du?

  ReplyDelete
 5. jag är bara nyfiken eftersom du ser så otroligt bra ut! vet att det låter dumt men jag är bara jätteavundsjuk på din figur/kropp

  ReplyDelete
 6. anonym: haha, det är inte så mycket att vara avundsjuk på egentligen, det enda man får höra hela tiden är att man är för smal och får frågor om man äter tillräckligt. hursomhelst, jag vet inte riktigt hur lång jag är, 167-170cm kanske. vikten pendlar kring 45kg.

  ReplyDelete
 7. ah okej, men jag måstesäga det att jag tror att du äter och sånt och antar att du är född med att ha just den vikten och att din kropp fungerar så :). väldigt snygg är du!

  ReplyDelete
 8. anonym: ja, jag äter ordentligt och har alltid varit smal, precis som i stort sett hela min familj var när de var i min ålder. tack! :) skönt med någon som frågar för någon annan anledning än att de bara vill veta om jag har någon ätstörning eller inte, jag är så otroligt trött på dessa frågor.

  ReplyDelete
 9. Jag är också runt 167-170 där någonstanns & väger faktiskt också runt 45. (pendlar mellan 40-45) & det är lite kul för jag känner precis som du.. Jag har alltid varit smal av ren natur & _ALLT_ folk frågar är hela tiden om man har ätstörningar.. Skitdrygt. Så.. Eh.. Poängen med detta inlägg var mest att säga att jag förstår dig.. :P

  ReplyDelete
 10. t: precis, och jag får ofta kommentarer som "du borde äta lite bättre" och annat i den stilen, och det irriterar mig något så fruktansvärt. speciellt när det kommer från människor som inte ens känner mig eller har sett mig i verkligheten.

  men det är trevligt att veta att man inte är ensam iallafall :)

  ReplyDelete