October 9, 2008

22:33

Vägen till Ullared är verkligen fin, jag har aldrig riktigt tänkt på det förut. Berg, dalar, stora fält med platta horisonter, kossor som betar överallt och tillochmed ett gammalt slott där det, precis när vi passerade, cirkulerade ett trettiotal fåglar över dess takspiror. Självklart har jag, återigen, som det klantarsel jag är glömt sätta i minneskortet i kameran. Igen! Det var frustrerande förra gången det hände, och det var nästan ännu värre nu.

Det första som hände när vi kom in i folkvimmlet i entrén på Gekås var självklart att jag blir påkörd av en tant med tillhörande kundvagn. Gah. Lite senare var jag dock på ett förvånansvärt gott humör, vilket jag sällan är bland såhär mycket trängsel med kundvagnar. Till min förvåning fanns det dessutom kläder som jag kunde tänka mig att gå klädd i, något som Gekås aldrig lyckats med förut. Jag kom hem med ett par nya svarta byxor (och det är jävligt svårt att hitta byxor som passar mig, och det hjälper ju inte att jag är kräsen!), en röd skjorta med korta ärmar, strumpbyxor och underkläder.

Dessutom köpte jag billiga CR2-batterier till min analoga Canon. Jag har längtat något så otroligt efter att kunna fota med den igen. Synd att jag för tillfället bara har en filmrulle tillgänglig. Måste införskaffa fler!

2 comments :

  1. Ville bara slänga iväg nåt litet om hur bra jag tycker att du är, även om jag överhuvudtaget inte känner dig eller har haft någon kontakt med dig whatsoever. Du verkar vara en mysig människa med en otrolig begåvning som får mig att bli lite gråtfärdig och skakig alltför ofta. ...

    ReplyDelete