October 14, 2008

22:29

Förresten så finns jag på myspace för de som inte redan visste det. Egentligen är det verkligen ingen sida jag brukar hänga på ofta, men för några dagar sen hittade jag ett fejkat konto i mitt namn, med andra ord; någon tönt fick för sig att låtsas vara jag. Denna person hade tagit foton från både mig och Leo, hittat på namn till en av mina katter och jag vet inte allt, och det hade pågått i flera månader. Hur orkar människor syssla med sånt egentligen?

Åter till saken. Jag har haft ett konto där ett tag men inte orkat fixa till sidan förut, så det var min sysselsättning för ett par dagar sen. Pilligt men kul, och på ett sätt tog det mig tillbaka till multimedia-lektionerna man hade i skolan, fast med skillnaden att jag gjorde för att jag verkligen ville.

Finns ni också där så får ni gärna lägga till mig om ni känner för det.

1 comment :