October 29, 2008

22:23

Jag skaffade mig en ny mailadress idag. Den jag använder i vanliga fall är full med skit och är omöjlig att hålla ordning på när det blir för mycket.

thehymnforthecigarettes@gmail.com

Hit får ni skicka mail om vad ni vill, om ni till exempel befinner er i närheten av mig (Halmstad / Laholm med omnejd) och skulle vilja bli fotade (tveka inte, jag behöver verkligen nya modeller) eller om ni helt enkelt bara vill berätta något.

2 comments :

  1. åh, mig hade du gärna fått fota om jag inte hade varit så rädd för att stå framför kameran. du är ju så duktig!

    ReplyDelete
  2. jag vet hur det är, jag känner mig alltid väldigt obekväm framför kameran, om det inte är jag själv som fotar då (för då är det ju ingen annan som ser, haha). om du ändrar dig någon gång så vet du var jag finns! :)

    ReplyDelete