October 27, 2008

16:59

Mitt internet är segare än någonsin och jag vill inget annat än att slita ur usb-modemet och svinga det i väggen tills bitarna flyger omkring. Dock så tror jag inte att det hade varit en bra lösning.

Fortfarande bakfull. Vaknade med grus i ögonen, kramp i magen, sprängande huvudvärk och en liten förnimmelse av illamående imorse, men jag lyckades glömma bort det i takt med att Leo la armarna om mig och drog mig tätt intill sig. Du är allt bra fin du. Ett par timmar senare begav jag mig hem, åt en hamburgare och pommes till frukost på vägen. Damen i kassan på gatuköket måste ha varit besvärad över att det var måndag och att hon var tvungen att jobba, jag har aldrig någonsin sett ett så likgiltigt uttryck i någons ansikte förut. Och som om det inte vore nog med det så gav hon mig alldeles för mycket pengar tillbaka. Jag hade svårt att njuta av maten då det hela tiden kändes som att jag skulle kunna kasta upp det igen vilken sekund som helst, men jag lyckades få ner allt och huvudvärken lättade litegrann efter en stund. Resten av bilfärden halvsov jag.

Klockan är knappt fem och det enda jag kan urskilja utanför mitt fönster är mörka siluetter från träden mot en, också den, mörk himmel. Jag hatar det här något så innerligt, och jag ser inte ett dugg fram emot när dagsljuset försvinner redan klockan tre på eftermiddagen.

Jag känner mig tom, men samtidigt fylld av känslor som jag inte vet vad jag ska göra med. Det känns som att jag skriker inombords men jag kan inte höra några ord. Mina ögon kliar något fruktansvärt.

4 comments :

  1. ja, och klen som jag är blir jag full på knappt en flaska, haha.

    ReplyDelete
  2. vet du något om hot stuff fortfarande har butik i älmhult? hade tänkt åka dit i veckan och det är en bit att åka

    ReplyDelete
  3. de ska flytta "butiken"/lagret, men jag vet inte alls när eller vart. de hade ju lagerrensning i lördags, så jag antar att det är snart. du skulle kunna ringa till dem och fråga?

    ReplyDelete